sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Vierailulla Pepsin ja Maxin luona

Ihan näiden koti kotiin asti emme päässeet, mutta koska Pepsi ja Max oli Tampereella (ja minulla heille pieni ylläri), niin kävimme heitä katsomassa. Pepsi tulikin rohkeasti jo ovelle meitä vastaan ja olikin oikein kaunis kissa. Maxkin uskaltautui hetken päästä tutkimaan ja ihastutti meitä vihreillä silmillään! :)

Ihanan Maxin ihanat silmät
Pepsi ja Max tahtoivat näyttää meille vähän temppuja ja hienoja temppuja olikin, me oltiin ihan kateellisia, kun ei meidän kissat osaa temppuja.. Paitsi osaa ne tehdä sen seisomistempun ja Rölli vielä yhden extran, nimittäin "pyydä tassulla". Tässä tempussa Rölli siis yleensä seisoo jotakin vasten ja pyytäessä kurottaa toisella etutassulla pyytämään herkkua. Voi kumpa meilläkin osattaisiin enemmän temppuja!

Hieno Pepsi ja viitoset
Maxkin osasi
Kissat innostuivat myös leikkimään isi-ihmisen jalalla matolla. Se olikin hauska leikki, jota molemmat leikkivät hyvän aikaa. Lisää kuvia ja tuo meidän ylläri löytyy Pepsin ja Maxin blogista.

Ps. täältä löytyy jo parit kynsiyritelmät.

8 kommenttia:

 1. Pepsi: Oi siellä minä olen! Ootte ottaneet musta ja Maxista ihania kuvia! Kun katselen tuota viimeistä kuvaa, en voi ymmärtää miksei mua huolita avustajaksi neulontatöihin. Olisin niin hyvä langanselvittäjä! Ensi kerralla tuutte sitten meidän kotikotiin! Terkut TYTÖILLE sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytöt otti terkut vastaan. :D
   Pepsi olisi kyllä niin hieno langanselvittäjä, ehkäpä sitä pitää joku kerta kokeilla? ;)

   Poista
 2. Naapurissa ootte käyny ettekä meitä tullu moikkaamaan :( -Ruffe ja Coco

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tullaan kun ehditään. :D Iltavuorot töissä vaan on niin epäkäytännöllisiä tällaisten juttujen kanssa.. ;( Ja hyyyvin harvat aamuvuorot niin rankkoja :D

   Poista
 3. Upeat, taitavat kisut ♥ Ihana tuo mattokuva! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mattoleikki oli kyllä paras kissojenkin mielestä. :) tai mitä nyt vähän saattoi miestä jalkaan koskea, kun joku välillä nappasikin kiinni siihen, eikä mattoon. :D

   Poista