The Finnish(able) Nail Art Challenge Spring 2015
Tänä vuonna halusin osallistua tähän haasteeseen, jonka tarkoituksena on siis tehdä joka viikko kynnet kahden eri teeman mukaan. Teemat löytyy tuosta "taulukosta". Haaste alkaa siis 9.2. Joka viikko saa päättää kumman haasteen tekee ensin ja minä päivänä viikosta haluaa sen toteuttaa. Haasteita on yhteensä 32, eli siis 16 viikkoa. Tämän välilehden tein siksi, että voisin jakaa näitä kynsitekeleitä muillekin ja ne säilyy kuitenkin kätevästi blogin kissa-aiheesta erillään. Kommentteja, vinkkejä yms saa tänne jättää. :)

Uusimmat kynnet laitan aina tänne sivun ylälaitaan, joten ne näkee siitä nopeasti. Pyrin aina vapaapäivinäni päivittämään tätä sivua, eli luultavasti vain kerran viikossa (sunnuntaisin tai maanantaisin).

Lisää tietoa täältä, täältä tai täältä.

EDIT. Haasteen loppupuolelta puuttuu suurimmasta osasta kuvia lakkojen nimet, koska en niitä ole mihinkään ylös kirjoittanut ja nyt ne majailevat muuttolaatikossa, joten en niitä pääse tarkistamaan. Elämäntilanteen muutoksen takia osan haastekynsistä joudun jättämään pois tai laittamaan vain pienet kuvat (en suosittele klikkaamaan!) joko nopeasti sutaistun toteutuksen tai kuvien takia. 

Viikko 16 Geometric


Kierrätetty lakkaus, edelleen sama She walks in beauty kynsillä, sitten vähän Essenceä ja jotain geometrisen näköistä sutimaan päälle ja supertörkeästi toteutetut pikakynnet on valmiit!

Viikko 15 Holographic


A-Englandin kauniskaunis She walks in beauty ja Perfectin holo, olisikohan H3? Koristelut jätin tästä kuvasta pois, koska päätin häitä varten koristella nämä samalla tavalla kuin out of the comfort zone -kynnet, eri väreillä vaan. Luulin muuten tuota holoa vähän vähemmän violetiksi, mutta kyllä sopivat glitterit saivat kynsistä hyvinkin yhteensopivat!

Viikko 15 Keeping it simple


Lakkana joku W7:n nimetön pikkulakka, joka oli kyllä todellakin enemmän pinkimpi ja korallisempi kuin tämä kuva antaa ymmärtää! Glitterranskis Essencen nude dotsilla, eli Truth or darella.

Viikko 14 Animalistic


Taas röyhkeästi matkitut kynnet, mutta nämä oli niin nätit! Lakkana taitaa olla sama Essencen Snow alert kuin jo aiemminkin esiintyi ja sitten noita Color Clubin koristelulakkoja.

 Viikko 14 MatteEi tässäkään kuvien laadulla voi kehua.. Lakat taitaa olla Essencen Indian summer ja Perfectin joku holo, olisikohan H8? Koristeluna kultaiset pilkut dependin kultaisella glitterlakalla.

Viikko 13 Paint it with a pantoneTähän taisin valita viime vuoden pantoneväriä lähinnä olevan lakan ja glitterit, mutta ei tainneet kumpikaan ihan osua. Nimettömässä kokokynnen siirtokuva.

Viikko 13 Dreaming


Punainen lakka taitaa olla Essencen Lucky, valkoinen on essenceä myös, mountain calling kokoelman snow alert. Leimat totutusti Moyouta.

Viikko 12 Oh so bright 

Nämäkin jää näkemättä, koska kuvausolosuhteet olivat hirveät (en ollut kotona).

Viikko 12 Out of the comfort zone


Minulle näin paljon strasseja on todellakin poissa mukavuusalueelta! Olen aina ajatellut, että töissä ne kuitenkin irtoaa heti tai jää jokapaikkaan kiinni, mutta nämä olisivat pysyneet vaikka miten kauan! Vajaan viikon näitä kynsiä pidin ennen kuin poistin seuraavan haasteen tieltä. Lakka on Opin 50 shades of grey kokoelmasta.

 Viikko 11 game to play

Kuvat jossain arkistojen kätköissä, enkä edes tiedä millaista lakkausta etsiä! :D

Viikko 11 BloomingLakka taitaa olla Essencen Party princess, joka on liukuvasti kynnellä. Koristeluna siirtokuvat.

Viikko 10 Dot Dot Dot 

Tämä jätetään suosiolla välistä, kamala lakkaus, kamalat kuvat!

Viikko 10 Rainy day


Lakka on Polished by KPT:n Kelvin Bleu (muistaakseni), eli siis lämpötilan mukaan väriä sinisestä tuollaiseen harmaaseen vaihtava lakka. Pakko myöntää, että tuo sininen oli todella nätti, mutta harmi kun se oli se kylmässä esiin tuleva sävy. Koristeluina kukat ja sadepilvileimaa ja onhan tuohon päälle vielä sipaistu Spell Polish Stars are whisperingiä.

Viikko 9 Mint & Pink


Lakkana H&M:n Bella´s choice, josta sekoittelin mintumman, lakkahan on siis oikeasti turkoosi. Mitään minttua lakkaa minulta ei löytynyt, tämä on kyllä korjattava! Koristeluina leimoja Moyoun laatoista konadin leimauslakoilla.

 Viikko 9 My newest polishTässä on aika montakin uutta lakkaa, nimettömästä keskisormeen China Glazea, etusormi ja peukalo Opia, peukalossa 50 shades of grey kokoelman Shine for me. En osannut päättää minkä uuden lakan laittaisin, joten överiksi mentiin. :D

Viikko 8 Happy Easter


Kuten kuvasta näkyy, vihreä lakka taas Essenceä, keltainen on Lórealin. Koristeluina sulat.

Viikko 8 Monochromatic


 Lakkoina 3 eri Essenceä, rajoilla teipit. Keskimmäinen sulautui vähän turhan hyvin tuohon tyvessä olevaan lakkaan, joten aivan kuin lakkoja olisi vain kaksi. Tikuilla kuitenkin olivat hyvinkin eri värisiä.

 Viikko 7 PastelsPastelliteemaa lähdin toteuttamaan tuollaisen pilvimanin kautta. Lakkoina Essenceä, eli Icylicious, vaaleanpunainen taitaa olla Ben & Cherry´s, mutta tuon minttuisan yksilön nimeä en valitettavasti muista. Sama kokoelma kuitenkin. Koristelut keväisillä siirtokuvilla.

Viikko 7 My most used polishLeimakynnet matkittu törkeästi jostain, mutta en nyt yhtään muista mistä.. Saa hihkaista, jos joku sen tietää. Käytetyimpänä lakkana siis tuo essence hopeinen hiekkalakka, pinkki on China Glazea.

 Viikko 6 I thought I´d neverKarmeassa kunnossa olevien kynsinauhojen takia jätetään kuva pienemmäksi. Tiesin jo alusta lähtien vesimarmoroivani tämän haasteen kohdalla ja sen tein. Ei ollut ehkä ihan niin kamalaa kuin muistelin, mutta jätetään se taas hetkeksi! Lakkoina ainakin joku CCUK:n punainen ja A-Englandin Morgan le Fay.

 Viikko 6 Nothing but purpleTaas vähän epäonnistuneemmat kynnet.. Kynsillä A-Englandin Avalon, jonka päälle rajattu teipeillä tuo kolmio ja sitten päälle kelmutettu Flormarin DC06 muistaakseni. Tyviin vielä strassit ja haastekynnet oli valmiit. Pitää nyt panostaa enemmän kynsien suunnitteluun etukäteen!

 Viikko 5 Nature´s wondersNäihin kynsiin olin tyytyväinen. :) Aluslakkana Essencen show your feet whitening toe nail polish, joka tuo kivan värin kellertyneisiinkin kynsiin ja varjossa väri oli todella paljon siniseen taittava, saman värinen kuin lakka on pullossakin. Näytti ihan siltä, kuin sormet olisi ihan jäässä. :D Tipeissä Essencen L.O.L ja koristelut ihan itse kuivatuilla kukilla. Kyllä oli miehen ilme näkemisen arvoinen viime kesänä, kun menin hänen kallisarvoisia chilipuskia näpertämään ja vein niistä kukkia! :D Harmi, että tuo chilinkukka keskisormessa menetti värinsä. :( Oli siis alkuun aivan yhtä tumma kuin nimettömänkin kukka.

Viikko 5 TexturedNämä kynnet näköjään ehti jo ottaa osumaa ennen kuvausta, mutta sille ei nyt voi mitään! Lakkoina Essencen hiekkalakat, Me & my lover ja Hello Rosy, joilla on toteutettu jonkin sortin liukuväri, mutta eihän se tuolta kimalluksen seasta näy. Etusormessa ja nimettömässä decalit, jotka päällystetty Essencen I feel gritty päällyslakalla, ettei ne tippuisi heti ensimmäisessä käänteessä.

Viikko 4 Turquoise

En ole aivan varma meneekö tämä turkoosista, mutta ainut lakka kokoelmassani, joka on sitä edes lähellä. Kynsillä siis joku todella vanha H&M lakka, Bella´s choice. Leimat moyoun jostain luontolaatasta, en nyt jaksa tarkistaa, mutta taitaa olla joku uudempi, lakkana konadin vihreä, mustat örkit, jotka esittää kaloja, on maalattu Essencen Black is Backillä. Nimettömässä oli ensin leimadecal, joka ei onnistunut ja kun en jaksanut alkaa koko hoitoa uusimaan, niin simpukkamurskaa päälle ja näillä mentiin.

Viikko 4 Sporting
Minähän harrastan ratsastusta ja en todellakaan tiennyt, miten lähestyä tätä haastetta. En osaa maalata hevosia, en halunnut mitään hevosenkenkiä ja nyt tosiaan toivoin, että olisi joku prinsessa leimauslaatta kurpitsavaunuineen ja hevosineen, mutta eipä ollut. Mutta sitten keksin: vesiputous, eli tässä tapauksessa hevosen harja! Lakkoinen Color Clubin Diva in Brown, Essencen Flashy Pumpkin, L´orealin Banana pop, w7:n Expresso ja Dependin Chameleon nail polish sävyssä 2087. On muuten tuo essence ja l´oreal varmaan joka haastelakkauksessa, koska en omista muuta oranssia ja keltaista. :D

Viikko 3 FruityliciousTämä oli jotenkin se aihe, johon ei oikein ideoita ollut, joten menin sieltä, mistä aita on vähintäänkin matalin. Halusin testaamattomista lakoista kynsille A-Englandin Dragonin (kasvaahan ne hedelmät puissa, jotka siis on vihreitä, joten ihan hyvinän tämä meni) ja koska hedelmistä ei ollut sen kummempaa ideaa, niin hedelmäfimot esiin ja kynsille kaikkea mahdollista. Fimot on kiinni kynsiliimalla. Kuvissa Dragon toistuu kynsillä vähän turhan tummana, on siis luonnossa sen värinen, kuin pullossakin.


Viikko 3 Abstract


Etusormessa, keskisormessa ja pikkurillissä pohjana Essencen Give me nude, baby!, nimettömässä ja peukalossa Essencen hiekkalakka Hey nude!. Abstraktiksi osuudeksi on kuivalla sudilla sudittu muihin, paitsi hiekkakynsiin Essencen L.O.L, L´oreal parisin Banana pop ja W7:n nimetön minilakka, joka on siis tuo korallihtava pinkki. (Joo, tiedän värit, ainakin ne perusvärit :´D)


Viikko 2 Matched to an outfit


 Kynsillä Dermosilin joululahjaksi saatu minilakka, ilmeisesti nimeltään Rose, sekä leimat Konadin Pink Pearl leimauslakalla Moyou Londonin leimauslaatasta pro 08. Leimat kyseisessä laatassa on hieman pieniä kynsilleni, joten siksi niitä ei jokaisessa kynnessä ole. En vaan voinut odottaa, että Moyoun valikoimiin olisi taas tullut pro xl sarjan laatta, jossa olisi ollut samoja kuvioita, kuin tuossa pienessä versiossa. Kynnet on tehty sopimaan paitaan, joka on haalea likainen vaaleanpuinainen, melkein ei minkään värinen ja jonka etuosa on valkoista ruusukuvioista pitsiä. Koska en omista valkoista leimauslakkaa, niin menin pinkillä.


Viikko 2 Shades of grey


 
Minultahan tosiaan löytyisi teemaan sopivat lakat, nimittäin Opin fifty shades of grey -kokoelman molemmat hopeiset lakat. No päätin kuitenkin, että harmaalla mennään, jonka sain viime viikolla arvontavoittona, kiitos Krista! Eli kynsillä taas KBShimmeriä, tällä kertaa se voitettu Elle ja aksenttina kuitenkin sitä hopeaa, China Glazen Nova ja siirtokuvat (jotka katoaa kimalluksen sekaan). Huomatkaa ero kynsinauhoissa verraten edelliseen kuvaan, jee! :D


 Viikko 1 Will you be my valentine?Kynsillä vaalean violetti China Glazen Light as Air, vaaleanpunainen Color Clubin She's sooo glam ja nimettömissä lempimerkkini A-Englandin She walks in beauty. Siirtokuvien luulin olevan värittömällä pohjalla, mutta mitä vielä. Eli koristelut pilasi tämänkin lakkauksen! :( Ps. Kaikki unohtaa ikinä edes nähneensä nuo kuivaakin kuivemmat kynsinauhat, ihan itseäkin ällöttää. Sitä se teettää olla koko kylmä talvi ulkotöissä..


Viikko 1 Something other than pink
  Kynsillä H&M Fashionista (joka kupli), sen päällä muissa kynsissä paitsi nimettömissä yksi kerros KBShimmerin Snow Flaking waytä. Jotenkin tuntuu, että olisi pitänyt koristella nimettömätkin jotenkin, mutta en keksinyt mitään järkevää, joten kynnet jäi ilman koristeluja. Ehkä siksi tuntuu jo nyt, että olisi kiva tehdä jotkut toiset lakkaukset, joita pääsisi koristelemaan. Ja kuvahan on otettu siitä "väärästä" kädestä, eli vasemmasta, koska siihen tuli enemmän lumihiutaleita. Ja ei, en osaa lakata oikealla kädellä..

2 kommenttia:

  1. Kiva, että olet haasteessa mukana! :) Itseltä löytyy myös tuo Snow Flaking Way, se on kyllä nätti lakka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nätti se kyllä on, mutta taisi kuivua minulla aika hitaasti ja sitten töissä menikin lakat niin rutuille, että tämä meni poistoon heti.

      Poista