perjantai 16. tammikuuta 2015

Pikainen päivitys ennen reissua - hengissä ollaan!

Täällä ollaan hengissä (puoliksi hengissä siis, viikon jo ollut kauhea yskä ja räkäinen olo), mutta ei vaan ehdi tänne blogin puolelle mitään kirjoittelemaan. Iltavuorosta suoraan aamuvuoroon on liian kiireinen yhdistelmä. Kissat tekee pahojaan entiseen malliin ja tänäänhän me jo ajetaankin ensimmäinen osuus tuosta meidän kymmenen tunnin lomamatkasta. Huomiseksi jääkin siis vain seitsemän tuntia! Päätimme tosiaan ottaa kissat mukaan, kun sitä meille suositeltiin ja ajattelin itsekin, että tekee hyvää kissoillekin päästä vähän tuulettumaan sinne Lapin kylmiin puhureihin. :D Jospa ne sitten taas reissun jälkeen on muutaman päivän niin väsyneitä kaikesta uudesta, että pariin päivään ei jaksa tehdä pahojaan. ;) Uusi villitys on hypätä täydessä vaihdissa nojatuolin selkänojalle ja kaataa se, parasta tietysti on, jos samalla saisi hajotettua jotain.

"Onko mun pakko tulla, oon aika varma, että kylmä ilmasto ei sovi mulle?"

Tämä jäi tosiaan ihan superpikapäivitykseksi, koska minulla on pakkaus kesken (kissat auttaa parhaansa mukaan, Rosa tutkimalla kaikki mukaan otettavat tavarat, Rölli piiloutumalla vaatekaappiin ja pudottelemalla tavaraa sieltä) ja olen töihinkin vielä tästä lähdössä.

"En tajuu miks Rölli ei kasvata näin paksua turkkia kuin mulla, ei varmasti tuu kylmä"

"Mä voisin olla vaikka... vaikka LUMIPALLO ja silti mulle ei tulis kylmä! Kattokaa nyt!"

10 kommenttia:

 1. Tosi moni onnyt ollut kipeä, mua pelottaa että se influenssa tulee mulle ja saan jonkun 39asteen kuumeen kun 37 onjo mulle semmonen "yhyy olen niin säälittävä itkettää kaikki päähän sattuu auttakaa minua joku nyt hetii ;___;" toivottavasti ei tarttuis muhun vois olla miehellä kestämistä :D Ihanaa lappiin ja vielä kisujen kanssa!! Hyvää matkaa teille ja toivottavasti kisut jaksaa nököttää 7tuntia autossa :D Meillä on mennyt viidentunnin matkat kisujen kanssa tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkat meni tosi hyvin, jopa se 12h matka kotiin :D Kuumekaan ei onneksi noussut, mutta ei siellä kyllä aivan täysillä jaksanut remuta. Hah, mulla on ihan samanlaista kuumeessa, valitan vaan ja mies saa tuoda ruokaa/juomista/kuumemittari/oksennusämpäriä eteen ja tehdä kaiken :D

   Poista
 2. Oi huimaa! Olkaahan kiltisti autossa ja antakaa hyviä ajo-ohjeita! Onneksi menomatkalla ei ole kauhupakkasia, ettei Röllille tule kylmä huoltsikkapysähdyksen aikana autossa. Rosallahan on tuo turkki, niin se tarkenee :-D Kertokaa sitten meille millaista lapissa oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Minulla oli taukojen aikana iso viltti päällä, sen alla oli lämmin. Rosa tarkeni hyvin autossa ilman peittoa, se vaan tuli välillä viereen nukkumaan, jos meinasi tulla kylmä. En kyllä tykännyt, koska se vei melkein kaiken tilan."

   Poista
 3. Oikein mukavaa ja rentouttavaa reissua! :)

  VastaaPoista
 4. Rölli on kuvassa niin nättinä. :) Mukavaa matkaa!

  VastaaPoista
 5. Hauskaa reissua, toivottavasti kisutkin tykkää, Röllikin ennakko asenteesta huolimatta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Röllillä oli oikein mukavat oltavat lattialämmityksen kanssa. :D

   Poista