torstai 1. tammikuuta 2015

Meidän joulu ja uusi vuosi

Meidän joulu meni oikein hyvin, lahjoja saatiin paljon ja kissatkin sai ihan reilusti oman osansa (vaikka ei itse niille ostettu yhtäkään lahjaa). Kuusi on kaadettu vain kerran ja molemmat kissat on oksentaneet samalle matolle eikä kukaan astunut kumpaankaan oksennukseen, joten mikäs tässä. :D (Rosa oksensi, koska pesun jälkeen turkkiin jäi paljon irtokarvaa eli karvapuklut ja Rölli siksi, koska oli löytänyt lahjanarun ja syönyt sen. Lahjanarut siis yleensä piilotetaan, mutta onneksi sitten edes oksensi sen). Paitsi samalla kun pikku hirviöt kaatoivat kuusen, niin katkaisivat ne myös joulutähden. :(

Selkäkarvat pöyheinä, taisi kuusi pistää liian uteliaaseen nenään
Kissojen paras joululahja on ilmiselvästi ollut pahvilaatikko, jossa me saimme tyynyt ja laatikko jäi olohuoneeseen. Siellä on vierailtu usein ja pohjaa revitty tai tapeltu keskenään laatikon valtiudesta. Myös pari kilisevää hiirtä ovat olleet Rosan suuressa suosiossa. Myös kuusen koristeet on ollut leluina ja niitä onkin aina sitä mukaa nostettu ylemmäs, kun jompi kumpi kissa on käynyt niitä tiputtelemassa.
"Minä olen vaan nukkunut, en varmasti leikkinyt kuusen koristeilla koko yötä"
Uusi vuosi olikin Rosalle taas jännittävämpi asia, jossain välissä iltaa se luikki saunaan ja siellä sitten nukkui lauteilla, välillä uskaltautui käymään toisessakin vessassa. Rölli oli tyytyväinen oma itsensä, nukkui aivan rauhassa kiipeilypuussa koko illan ja yön. Röllille uudessa vuodessa parasta oli se, kun sai kaksinkertaisen ruoka-annoksen, koska Rosa uskaltautui vain vähän maistelemaan ruokia ennen kuin vilkaisi epäilevästi ikkunaa ja livahti taas piiloon. Onneksi Rosakaan ei ole missään suuremmassa paniikissa, viettää vaan mieluummin aikaansa piilossa siltä ulkona olevalta värikkäältä ja kovaääniseltä möröltä. :D

Rosa on tyytyväinen, joulukiloista huolimatta mahtuu noin pieneen koriin
Ja jos ei mahdu koriin, aina voi käydä tähän (nykyään yksi Rosan suosikkipaikoista, siinä voi auttaa äitiä meikkaamaan ojentamalla siveltimiä tai vaan tarkistamalla lopputuloksen)
Muuten joulu, välipäivät ja uusi vuosi onkin vietetty lähinnä vaan löhöillen ja rentoutuen. Paitsi minä nyt kävin muutamana päivänä töissä ja ratsastamassakin, mutta muut on rentoutuneet senkin edestä.


Ainiin, kävihän Rosa ulkoilemassakin ja ilmeestä päätellen parveke taitaa sittenkin riittää reviiriksi ihan hyvin näin talvella
Kohta meillä olisikin edessä Lapin loma, emmekä ole vielä päättäneet, että otetaanko kissoja mukaan vai ei. Totta kai ne tykkäisi olla uudessa paikassa tutkimassa erilaisia hajuja, mutta se 10 tunnin automatka vähän epäilyttää. Hoitopaikkojen vähyyskin on yksi tekijä, joka puoltaisi kissojen ottamista mukaan.
Röllin ikioma puuhka :)


Kuka ottaisi kissat lomailemaan ja huomasitteko loppujen kuvien parantuneen laadun? Tänne nimittäin tuli järkkäri joululahjaksi. :)
No ok, yksi rakettikuva, koska tuo puu näyttää niin hienolta tuota taustaa vasten. Ihan kuin taivas olisi täynnä tähtiä tai koivussa jouluvalot, mutta ihan raketti se oli

9 kommenttia:

 1. Pepsi: Uuden vuoden pommit ovat sitten niin kauheita. Kyllä mäkin kuulin miten Max sai herkkuja, mutta ei mulle maistunut. Pitkä on kyllä ajomatka, mutta kyllä mä jaksaisin muttei Max.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja onnea uudesta järkkäristä!

   Poista
  2. Kiitokset vaan! :) Pepsi raukka, eihän ne pommit nyt sisään asti tule. :)

   Täällä pommit oli sitä paitsi ihan ok ennen uutta vuotta, koska niitähän ammuttiin jo kolme päivää etuajassa. Silloin ei aiheuttanut mitään hötkyilyjä, mutta jossain välissä iltaa Rosan mitta tuli täyteen.

   Mietittiin kyllä, että jos kissat valtaisi takakontin ja siellä olisi niille hiekkalaatikko, jota saa matkan aikana käyttää, niin se helpottaisi kummasti reissaamista. Rosan huuto vaan voisi olla aika ärsyttävää. :D

   Poista
 2. Pommeista ei tykätty täälläkään yhtään hyrr!! Onnea uudesta järkkäristä ne on kivoja kavereita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olisihan siitä jotain hyötyä, jos sitä käyttäisi. ;)

   Poista
 3. Hyvää alkanutta vuotta! Ehdottomasti suosittelemme omien kokemustemme perusteella kisosjen mukaanottamista. Olimme viime pääsiäisenä lapissa kissojen kanssa. Meille ei olisi mahtunut kopat autoon,joten lähdin kissojen kanssa junalla. Blogissamme on viiden postauksen verran tarinaa lapin matkasta, alkaen tästä http://justkittying-melike.blogspot.fi/2014/05/pitka-junamatka-jonnekin.html
  Ps. Olemme tänäkin talvena vielä menossa kissojen kanssa lappiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meillä on "vaan" kymmenen tunnin matka! Mutta jos se kerran sujui noin helposti, niin taidetaan me kissat mukaan ottaa. :)

   Poista
 4. Kuusi kaadettu vain kerran? Sittenhän teillä meni tosi hyvin! :D Järkkärit on mahtavia, onnea uudesta kaverista! Tosi hienoja kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no todellakin :D Meillä on joku perinne, kissat kaataa kuusen vain kerran joka joulu. :D

   Poista