torstai 4. joulukuuta 2014

Hengissä ollaan!

Meillä on ollut kiireistä viime päivät, joten blogi on hiljentynyt. Kissatkin ovat lähinnä vaan nukkuneet, paitsi Rosa, joka muistaa vaatia aamuisin parvekkeelle ja on keksinyt uuden jutun siellä. Nimittäin kun halutaan takaisin sisään, niin voi hypätä pöydälle ja raaputtaa ikkunaa. Äiti kiittää!
"Mee pois, anna mun nukkua!"

"Krooohphhhzzzzz"
"Miten niin ahdistaako? Ei ahdista, on just hyvä"
Viime viikonloppu jopa minullakin oli kokonaan vapaa, joten lähdimme käymään Helsingissä shoppailemassa ja Heurekassa. Kiitos lipuista Pepsi, Max ja isäntäväki! :) Siellä olisikin ollut kissoille nähtävää, nimittäin syötävän suloisia rottia. ;) Tällä viikolla ei sitten olekaan kuin yksi vapaapäivä (ja se ei edes ole tänään), mutta koetan ehtiä tänne kirjoittelemaan. Tai vaikka etsimään muutaman julkaisukelpoisen kuvan, jos ei mitään muuta. :D

Rottakorista
Viikko sitten minulla olikin töissä ERITTÄIN jännittävä päivä, nimittäin pääsin ratsastustunnille ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen. Ja arvatkaapa mitä, mehän hyppäsimme esteitä! Olkoonkin pieniä, mutta esteitä ne oli silti. Tästä ilosta ei tietenkään ole kuvia, ei edes siitä hevosesta jolla ratsastin, koska olenhan tunnollinen työntekijä, enkä tuhlaa aikaa hevosten kuvaamiseen. ;) Tällä viikolla en ehtinyt/mahtunut mukaan ratsastustunneille, mutta ensi viikolla minulla onkin kaksi ja toisella on myös mies mukana, toivottakaa onnea! ;)
"Miten niin minä? En ollut :)"

"Me ollaan näin söpöjä, eikä koskaan tehdä mitään pahaa!"

 Ainiin, koska kissabloggaaja olen, niin olen kyllä ehtinyt töissä räpsimään kuvia yhdestä pienestä kissasta, joka aina tahtoo tunkea syliin hurisemaan ja eihän sitä nyt malta alas laskea. Tällä kissalla on todella hauska tapa, sitä ei saa otettua syliin suoraan lattialta, koska raukkaa alkaa jännittämään vähän liikaa, vaan kissan täytyy päästä jonnekin korkealle, esim pöydälle, josta saa syliin nostaa.

Niin ja laitettiinhan me joulukoristeita. Kissoista oli kiva tutkia kaikkia uusia juttuja, niinkuin kiliseviä nauhoja ja uusia tuoksuja. Rölli löysi itselleen myös uuden pesäpaikan, kun vaihdoin sinisen maton pois jouluisemman tieltä.
"Tää on hyvä pesä, Rosa ei löydä mua"

"Äiti, onko täällä joululahjoja mulle? Mä nään ton lahjapaperin, joka tuolta ovesta pilkistää"
Kissat ei vielä tiedäkään, mutta tässä on meidän seuraava projekti. Koko laatikollinen naksuja. ;)

6 kommenttia:

 1. Onpa sulla kiva työ vaikka tallissa onkin hiukan kylmä, oon aika varma että meinasin kans sillon hakea kyseiseen työhön mutta en sitten hakenutkaan kylmyyden vuoksi.. :D Ihania kuvia, mitä naksuista mahtaa syntyä :0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut niin paljon vaatetta päällä, että on ollut lähinnä kuuma. :D Tämä on nyt toinen kerta, kun olen talvella tallilla töissä ja kyllä siellä pärjää kun on tarpeeksi vaatetta. :) Minulla on myös säkillinen vaihto/lisävaatteita mukana, jos on liian kylmä tai kuuma. Ja kylmimpinä iltoina kuumaa kaakaota, miten tunnelmallista. ;)
   Naksuista pitäisi askarrella samanlaisia "lumihiutaleköynnöksiä" kuin kaikki lapset aina tekee. :D

   Poista
 2. Rotat ovat Heurakassa parhaimpia; hyvän kuvan olet saanut niistä napattua (minä en onnistunut kun kävin)! Ja Rölli ja Rosa ovat niin söpöinä kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin oli vain pari hyvää kuvaa, koska valkea rotta aina otti ja ylivalottui. No video sentään niistä onnistui! Ne rotat oli kyllä niin ihania pieniä vipeltäjiä, olisi tehnyt mieli napata pari kotiin mukaan. ^^

   Poista
 3. Silppuri-Röllin ilme sanoo "Etkö ookin musta ylpee, äiti?"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kun äiti näkee Röllin silput, niin kissan on parempi olla kaukana! :D

   Poista