torstai 13. marraskuuta 2014

Rosa 2-wee!

Rosalla oli synttärit 9.11 isänpäivänä. No eihän sitä silloin muistanut, vaan vasta tiistaina älysin, että voisi kissaa muistaa jollain pienellä. Rosa sai siis oman synttärikakun, joka koostui kanapateesta (joka tuli kisulta voittamastani paketista) ja Smillan toothies -herkuista. Huuto oli korviahuumaava, kun Rosa tajusi saavansa märkäruokaa kuppiin.

Rölliäkään ei voinut jättää ilman, joten se sai raksunsa kanapateen pakkauksesta, johon oli vielä jämiä jäänyt. Rölli tykkää enemmän raksuista ja noista pakkauksista, joten silläkin oli kivaa.

Synttärikakku

Oli niin hyvää ruokaa, että kuppia puhdistettiin pitkään ja hartaasti

Kaverin kippo on myös puhdistettava
Meidän syksy ja talvi on täynnä juhlia, ensin on isäni synttärit, sitten isänpäivä, Rosan synttärit, miehen synttärit, veljen synttärit ja sitten vielä joulu ja omat synttärit + äidin synttärit sitten heti tammikuun alussa. Toisen veljeni synttäreitä en KOSKAAN muista, koska ne on joskus keväällä ja kaikkien muiden synttärit sijoittuu samalle ajanjaksolle, joten ne on helppo muistaa. Rölli parkakin jää yleensä unholaan, se on syntynyt kesällä. Joten Röllin kanssa vietetään aina puolivuotissynttäreitä, kun ne muistaa. :D Olikohan viime vuonna kun mieskin unohtui ihan täysin.. hups. :D Tein meille kakkua, jossa oli kissojen nimet edustettuna, kun tajusin, että miehelläkin on synttärit! Hänen nimi piti siis laittaa kakkuun oikein pienellä ja voitte vaan arvata ettei hän ollut kovin tyytyväinen. :D

Pitemmittä puheitta oikein hyvää myöhästynyttä synttäriä Rosalle! :)

14 kommenttia:

 1. Hyvää synttäriä Rosa! Ootpas sä saanut hienon kakun ja voikun teillä on paljon juhlia tulossa! Me ootellaan vaan Cocon synttäreitä ja tietysti joulua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rosa kiittää :) Hih, mun synttärit on 25 päivä joulukuuta, saan avata lahjoja kahtena päivänä peräkkäin! :D

   Poista
 2. Onnea, Rosa! Ei sillä niin väliä, milloin kakun saa, kunhan se joskus tulee! :) Käyhän muuten lukemassa meidän heppapäivitys! parin viikon takaa! :-D Lupasin silloin aiemmin, että solutan heppakuulumisiakin joskus kissajuttujen sekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rosa kiittää! :) No olenhan minä sen lukenut.. Puhelimella vaan, niin en voinut kommentoida ja sitten se heti unohtui kun pää on niin hatara. :D Mutta nyt kävin korjaamassa virheen! :)

   Poista
  2. :-D Kiva, että kävit lukemassa uudemmankin kerran. Mä ajattelin, että olet ollut poissa pidemmän aikaa, enkä halunnut, että missaat sen sua ja Marraskuun murusia varten designatun heppapostauksen. Näin hyvin mä vartioin lukijoitani, ettei mene jutut vahingossakaan ohi silmien. ;-)

   Poista
  3. Hah, ihanan huolehtivaista :D Ja miten huomaavaista tehdä postaus vaan meitä ja murusia varten! :) <3

   Poista
 3. Rosalle ruusuiset onnittelut <3!

  VastaaPoista