lauantai 22. elokuuta 2015

Pikakuulumiset

Hei!

Me tahdottiin tulla kertomaan teille nopeasti meidän kuulumisia, koska meillä on nyt pieni hetki aikaa ja edelleen tahtoa kirjoittaa löytyy! :)

Viimeisen kuukauden olemme viettäneet reissaten, kissat reissasi vähän vähemmän kuin minä, mutta kyllä niillekin tuli paljon uusia kokemuksia. Aluksi oltiin Jyväskylässä, sitten vietiin kisut Hankasalmelle ja minä lähdin Itä-Suomeen, pariinkin paikkaan. Hankasalmelta lähdettiin taas kisujen kanssa Jyväskylään, mutta siellä tuholaiset "vähän" tuhosivat paikkoja, niin vein ne sitten taas Hankasalmelle maalle rentoutumaan ja lähdin itse Lappiin! Se oli erittäin nopea pikareissu, joka sisälsi lähes kellon ympäri autossa istumista, mutta näinpä ainakin paikkoja! Kisut muuten viettivät Hankasalmella koko päivän ulkona häkissään, siellä niillä oli tilaisuus seurata maailman menoa. Onneksi häkki on päivän varjon puolella, niin liian kuuma kissoille ei voi tulla. Välillä kyllä kiipeiltiin seiniä pitkin ja vaadittiin ulospääsyä, mutta kyllä sinne taas sitten rauhoituttiin.

Tuholaiset vauhdissa.. (Sama kuva löytyy myös instasta, että jos joku on tämän jo nähnyt, niin pahoittelut)
"Äiti päästä pois jo!"

Yö olikin kissoille jännittävä, sillä oltiin kotona vasta kolmelta tänä aamuna! Ajamista minulle tuli hurjan paljon, lähdin nimittäin Sodankylästä asti ajamaan ja ajoin melkein koko matkan. (Ja toissapäivänä olin Kilpisjärvellä asti, eli on melkein Suomi ajettu päästä päähän parin päivän aikana.) Nyt on kisut ja äiskä väsyneitä, mutta iloisia kun päästiin kotiin! :)

Levi

6 kommenttia:

  1. Teillä taisi ollaa tylsää kaverit, kun kaadoitte noita kukkia ja hyllyn? Mutta sehän on ihmisen vika että on tylsää vai mitä? - Pepsi ja Max

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, meidät jätettiin hoitopaikkaan yksin! Kukkia kaatamassa meillä oli mukana apulainen kylläkin, syytetään sitä ;) -Rölli ja Rosa

      Poista
  2. Onpa siellä reissattu ja kisutkin olleet aktiivisina! :D

    VastaaPoista
  3. Moi, laitoin sinulle haasteen: http://naukumaija.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Looks like you did some kitty redecorating to the household. We hope you were all ok afterward. Love the sunset photo. Thanks for the share. Have a fantastic rest of your day.
    World of Animals

    VastaaPoista