keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Rölli ja Rosa ilmoittaa

"Äiti sanoo, että meidän elämään on tulossa paljon muutoksia, uusia juttuja. Me ei niistä niin ymmärretä, koska ruokahuolto on toiminut hyvin ja vessa puhdistunut. Ainut muutos, mikä me ollaan huomattu, on ollut se, että ollaan saatu paljon raakaruokaa, koska se on äidin mielestä ällöä ja sitten täällä on ollut paljon pahvilaatikoita, missä leikkiä. Niistä me tykätään ja välillä tapellaankin!

"Tässä me autetaan äitiä, koska pahvilaatikot on niin kivoja. Ei me muuten autettais."
Äiti sanoo myös, että näiden muutosten takia blogi hiljenee hetkeksi, tai on ainakin hiljaisempi ja meidän juttuja ei kuulla niin usein. Ymmärretään sen verran, vasta hetki sitten äiti puhui rutiineista, mutta nyt niitä ei yhtäkkiä olekaan? Ihmiset on tosi outoja! Mutta kuulemma se tahtoo edelleen tulla kirjoittelemaan tänne aina kun ehtii ja joltain st... sr.. ressiltä jaksaa. Ja kai sille tulee sitten jossain vaiheessa ne rutiinit?

"Ollaan myös oltu tosi söpöjä, tai ei toi Rosa nyt niinkään, se vaan riehuu.."
Meidän mielestä äiti on vähän petturi, koska meistä kertova blogi jää toiseksi joillekin muutoksille, mutta kyllä me siitä silti tykätään ja nukutaan sen vieressä. Me luetaan silti teidän muiten juttuja ja potkitaan kynsitään äiti kirjoittamaan tänne sitten, kun meistä hiljaiseloa on ollut tarpeeksi!"

-Rölli ja Rosa

"Tää on joku extrakuva, jonka äiti kuulemma lupasi teille. Tässä on joku eläin, kuulemma hevoslapsi. Se on alle viikon ikäinen kuvassa ja noin vauhdikas jo! Ei me vielä viikon ikäisinä osattu juosta, ollaan vähän kateellisia."

6 kommenttia:

 1. Hei Rosa ja Rölli! Tosi tylsää, kun teistä kuulee niin harvoin! Mutta kynsikää sitä teidän ihmistä että kommentoisi edes toisten blogeja teidän puolesta ahkerasti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Meistäkin se on tosi tylsää, koska me aina keksitään kaikkia hauskoja juttuja ihmisten päiden menoksi. Esim. Rölli syö kalojen ruuat uudesta kalojen ruokinta-automaatista ja Rosa karkasi yhtenä aamuna ovesta ja juoksi kokonaiset kaksi kerrosta alas, että olisi päässyt ulos. Kyllä äitiä suututti kantaa se takaisin ylös. Me kynsitään sitä nyt tosi ahkerasti."

   Poista
 2. Huiii, tsemppiä muutoksiin ja toivottavasti kuullaan teistä taas pian! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Palaillaan heti kun vaan pystytään ja ehditään :)

   Poista
 3. Sopivasti voimia, elvyttävää naurua ja levollisuutta muutoksiin. Kiva, jos kurkkailette, mitä meille muille tassuttelijoille kuuluu, mutta kyllä me mielellään käydään aina teilläkin tarkistamassa, onko kuulumisia. Voikaa hyvin <3!

  VastaaPoista